Tapenade Met Stokbrood

2
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak, indien nodig, het stokbrood af in de oven. Pel een ui en snipper hem heel fijn. Pel 1 teentje knoflook en hak het heel fijn. Hak hierna de olijven en kappertjes fijn. Doe de ui, de knoflook, de olijven en de kappertjes in een kom. Voeg de tomatenpuree en 2 theelepels kruiden toe en meng het door elkaar. Breng de tapenade op smaak met zout en peper. Serveer de tapenade (zoals je waarschijnlijk al begrepen had) met het stokbrood. Vooral bij een aperitiefje laat stokbrood met tapenade zich heerlijk smaken.

Tapenade Met Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept