Turkse Snijbonen

6
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet een flinke laag olijfolie in de pan, doe er de bonen bij. Zet daarna pas de pan op het vuur. Roer de bonen om tot ze allemaal een glanzend olielaagje hebben. Voeg het blik tomatenstukjes met sap toe, zout naar smaak en wat provencaalse kruiden. Breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat dit zeker 20 min. of langer smoren. De bonen moeten echt gaar en zacht zijn, knapperig is in dit geval niet lekker, probeer af en toe met een vork. Laat de bonen in de saus afkoelen.

Turkse Snijbonen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Currysoep met rijst, snijbonen en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomatenpilav met kruidige kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept