- Verhit de boter en bak de spekblokjes hierin.
- Voeg na enkele minuten de kippebout toe.
- Braad de bout mooi bruin in 15 - 20 minuten.
- Voeg zonodig wat water toe aan de kip.
- Laat de kippebout daarna afkoelen.
- Was de broccoli en snijd deze in roosjes.
- Blancheer de broccoliroosjes enkele minuten in kokend water.
- Was de tomaat en snijd deze in blokjes, of neem kerstomaatjes en snijd deze in vieren.
- Snijd de ananas in stukjes.
- Maak een sausje van mayonaise, tuinkers en kruiden.
- Fileer de kippebout en snijd het kippevlees klein.
- Meng de blokjes kippevlees met de ananas, broccoli en tomaat.
- Roer de dressing erdoor.
- Snijd het kapje van het brood en hol dit uit.
- Vul het brood met de salade en plaats het kapje er schuin op.
- TIP: u kunt ook een verse ananas gebruiken.
- Snijd de ananas in de lengte doormidden.
- Hol de ananas uit, snijd het vruchtvlees klein en gebruik dat inplaats van ananasschijven.
- Vul de ananas met de salade. "},"recipeYield":"4 "}