Escargots Onder Een Bedje Van Puree

2
0-10 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een zeef de escargots laten uitlekken, champignons halveren. In pan boter verhitten en champignons 5 min. zachtjes bakken. Escargots, fond en kruiden toevoegen en onafgedekt ca. 5 min. op hoog vuur laten inkoken. Intussen melk met 1 1/2 dl water aan de kook brengen. Pureepoeder toevoegen en tot een smeuig mengsel roeren en op smaak brengen met zout en peper. Escargotsmengsel met vocht in ovenschaal scheppen, laagje aardappelpuree erover en onder de grill goudbruin bakken.

Escargots Onder Een Bedje Van Puree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme escargotsalade
25 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Escargot's
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Escargots Onder Een Bedje Aardappelpuree
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept