Kruidig Varkenshaasje In Bladerdeeg

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees in de lengte halveren. Inwrijven met peper en zout. Boter verhitten en in de pan ca. 8 min rondom bruin bakken. Het vlees uit de pan halen en laten afkoelen. Intussen sjalotjes snipperen, de olijven klein snijden. In de kom doen : sjalotjes,olijven,geitenkaas,kruiden, citroenrasp, de knoflook erboven uitpersen en door elkaar mengen met wat peper en zout. Bladerdeeg laten ontdooien bloem op aanrechtblad strooien en de plakjes op elkaar leggen en met deegroller uitrollen tot een lap van 50x30 cm. Lap inde breedte in 4 stukken snijden. Geitenkaas mengsel over het bladerdeeg smeren ca. 2 cm van de rand vrij houden. Op elk stuk bladerdeeg varkenshaas leggen. Bladerdeeg naar boven toe dichtvouwen.Randen nat maken en dichtplakken. Tot gebruik in de koelkast leggeen(afgedekt) Bakplaat invetten en de pakketjes met de naad naar beneden leggen. Pakketjes bestrijken met room en bestrooien met sesamzaad. In het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin bakken.

Kruidig Varkenshaasje In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met kruidig stokbrood
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig kippetje uit de oven
105 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig wokgerecht met rijst en tofu
Hoofdgerecht
Bekijk recept