Vlees in de lengte halveren. Inwrijven met peper en zout. Boter verhitten en in de pan ca. 8 min rondom bruin bakken. Het vlees uit de pan halen en laten afkoelen. Intussen sjalotjes snipperen, de olijven klein snijden. In de kom doen : sjalotjes,olijven,geitenkaas,kruiden, citroenrasp, de knoflook erboven uitpersen en door elkaar mengen met wat peper en zout. Bladerdeeg laten ontdooien bloem op aanrechtblad strooien en de plakjes op elkaar leggen en met deegroller uitrollen tot een lap van 50x30 cm. Lap inde breedte in 4 stukken snijden. Geitenkaas mengsel over het bladerdeeg smeren ca. 2 cm van de rand vrij houden. Op elk stuk bladerdeeg varkenshaas leggen. Bladerdeeg naar boven toe dichtvouwen.Randen nat maken en dichtplakken. Tot gebruik in de koelkast leggeen(afgedekt) Bakplaat invetten en de pakketjes met de naad naar beneden leggen. Pakketjes bestrijken met room en bestrooien met sesamzaad. In het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin bakken.
Kruidig Varkenshaasje In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl