Rundstoofvlees Op Provencaalse Wijze

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het stoofvlees langs alle kanten goudbruin in een klontje boter. Voeg de versneden paprika′s toe, de ui, sjalot, aardappelen, look, mosterd, bloem, tijm en laurier. Kruid met peper en zout. Leng het geheel aan met de fond en eventueel met een scheutje rosewijn. Laat opkoken en 60 minuten verder garen op een zacht vuurtje. Voeg op het laatste moment het basilicum toe.

Rundstoofvlees Op Provencaalse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofvlees met Grimbergen en speculaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees op Provençaalse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma met amandelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpotje met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept