Moussaka Met Vis

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een koekenpan een scheut olijfolie en bak hierin de aubergineplakken tot ze zacht zijn. Stapel ze dakpansgewijs in de ovenschaal. Doe nog een drupje olie in de pan en fruit de ui goudbruin.Leg bovenop de aubergine de stukjes kabeljauw en strooi hier de provencaalse kruiden en de helft van de knoflook over. Dan de tomaat en de ui. Vervolgens de zalmstukjes. Bestrooi deze met flink wat gyroskruiden,de rest van de knoflook,de munt en de peterselie. Maak de bechamelsaus volgens gebruiksaanwijzing en verdeel deze over de vis. Tot slot strooi je er een laagje geraspte kaas overheen. Bak de moussaka in ongeveer 40 minuten gaar en goudbruin. (Dek de schaal, als het te hard gaat, even af met een stukje folie.

Moussaka Met Vis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept