Verhit 1 eetl. olijfolie in de ban en fruit 1 teentje knoflook hierin zachtjes aan, bak de blokjes paprika even mee, meng een 1/2 eetl. Provencaalse kruiden en 2 eetl. wijn toe en laat dit even sudderen, voeg dan 1 dl. wijn toe en 1 dl. visbouillon en laat alles door en door warm worden, Verdeel de kabeljouw in 4 gelijke stukken, verhit 2 eetl. olie in de wok en fruit hierin het andere teentje knoflook, schep de courgettes, de rest van de Provencaalse kruiden en de paprikarepen er door en roerbak het geheel 5 min. tot het beetgaar is, breng op smaak met peper en zout, wentel de kabeljouw door de bloem, verhit 3 eetl. olie in een grote koekenpan, en bak de kabeljauw in 3 min. per kant goudbruin, pureer de paprikawijnsaus, schep de kabeljauw op de courgette, giet er wat saus overheen.