Kabeljauw Uit Tata

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetl. olijfolie in de ban en fruit 1 teentje knoflook hierin zachtjes aan, bak de blokjes paprika even mee, meng een 1/2 eetl. Provencaalse kruiden en 2 eetl. wijn toe en laat dit even sudderen, voeg dan 1 dl. wijn toe en 1 dl. visbouillon en laat alles door en door warm worden, Verdeel de kabeljouw in 4 gelijke stukken, verhit 2 eetl. olie in de wok en fruit hierin het andere teentje knoflook, schep de courgettes, de rest van de Provencaalse kruiden en de paprikarepen er door en roerbak het geheel 5 min. tot het beetgaar is, breng op smaak met peper en zout, wentel de kabeljouw door de bloem, verhit 3 eetl. olie in een grote koekenpan, en bak de kabeljauw in 3 min. per kant goudbruin, pureer de paprikawijnsaus, schep de kabeljauw op de courgette, giet er wat saus overheen.

Kabeljauw Uit Tata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Horse D'oevresla Tata
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Italiaanse frittata
55 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept