Stoofpotje Van Konijn Met Druiven

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

(Bij voorkeur de dag voordien) 1. Verhit de olie in een kookpan en stoof de fijngsneden sjalotjes glazig.

2. Leg de stukken konijn erin. Laat ze op een zacht vuurtje goudbruin kleuren. Voeg ook het spek toe en laat enkele minuten bakken. Voeg de witte wijn toe en kruid met een afgestreken koffielepel Provencaaalsekruiden, peper en zout.

4. Laat afgedekt sudderen op een zacht vuurtje. Voeg na 45 min. de Pineau des Charentes toe en laat nog 30 a 45 min. verder garen. Voeg 5 min. voor het einde de druiven (met het sap) toe. Breng eventueel op smaak met peper, zout en eventueel wat suiker.

Stoofpotje Van Konijn Met Druiven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept