1Verhit 1 eetlepel olijfolie in een kookpan,voeg er de diepgevroren groentemix aan toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Voeg er de provençaalse saus aan toe en laat 15 minuten op een heel zacht vuurtje sudderen. Kruid naar smaak met peper,zout en de provençaalse mix.
2Bestrijk de biefstukken met olijfolie en bak ze gedurende 2 minuten aan elke kant in een grillpan. Verlaag het vuur en bak verder naar smaak,"Saignat"of"Bien cuit". Breng op smaak met peper en provençaalse mix.
3Schil de aardappelen,was ze en snij er frietjes van. Bak de frietjes in kleine porties op 175°C. in een voorverwarmde fritteuse,gedurende 5 minuten,goudbruin en knapperig.
4Schik elk biefstuk op een voorverwarmd bord en lepel er de saus rond. Dien onmiddelijk op met de vers gebakken frietjes.
BIEFSTUK MET PROVENCAALSE GROENTESAUSJE; is een recept van Smulweb.nl