Roerbakschotel: Kalfsvlees Marengo

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in de wok,laat hem uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak, als de olie heet genoeg is, het vlees rondom goudbruin in ca. 2 minuten. Bestrooi het met zout, peper en Provencaalse kruiden en schuif het vlees aan een kant of neem het uit de pan.Roerbak de ui en de uitgeperste knoflook goudbruin, zeef de bloem erboven en voeg de bouillon en de wijn toe. Schep het vlees samen met de tomaatblokjes bij de inhoud van de wok. Laat het geheel ca. 10 minuten zachtjes sudderen.Halveer intussen de champignons. Schep ze door de kalfsschotel en laat ze een paar minuten meewarmen. Bestrooi het gerecht met de geraspte kaas en de peterselie en serveer het in de wok.

Roerbakschotel: Kalfsvlees Marengo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept
Kip marengo (poulet marengo)
Bekijk recept
Kalfsvlees Marengo
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricassee Marengo
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept