Mousse Van Rijst Met Sorbetijs, Bramen En Cuarenta Y Tres (1

Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal het zaad uit de vanillestokjes. Breng de melk en het vanillezaad en de dessertrijst al roerende aan de kook. Zet de warmtebron laag en kook de rijst in circa 12 minuten gaar (regelmatig roeren).Laat de blaadjes gelatine in koud water zacht worden en knijp deze uit. Voeg de gelatine, al roerende, bij de rijstepap, doe het in een schaal en laat het geheel afkoelen.Sla de slagroom samen met de crème fraîche, de suiker en de Cuarenta Y Tres tot yoghurtdikte op.Als de rijstmousse goed afgekoeld is, spatel dan de geslagen room erdoorheen. Zet de mousse koel weg.Doe de rijstmousse in het midden van het bord, leg op de rijstmousse een mooie bol sorbetijs van bramen. Garneer het geheel met een takje mint en verse bramen. Schenk tot slot een beetje Cuarenta Y Tres om de rijstmousse heen. Dit laatste niet voor the kids.Echt super lekker, heb nu al weer zin om dit gerecht te maken.

Mousse Van Rijst Met Sorbetijs, Bramen En Cuarenta Y Tres (1 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept