Mango-Bananensorbetijs

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van de 200 ml water en de suiker suikersiroop. Laat het mengsel afkoelen. Schil en ontpit de mango en banaan en pureer ze in de keukenmachine samen met het citroensap. Voeg nu de suikersiroop en klop het eiwit bijna stijf en voeg deze ook toe aan het fruitmengsel, even mixen en als laatste 100 ml koud water er door roeren. Draai er in 40-45 min sorbetijs van.

Mango-Bananensorbetijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept