Frambozensorbetijs Met Slagroom

1
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zoek een paar mooie frambozen uit voor de garnering. Pureer de rest van de frambozen met een staafmixer. Breng het water met de suiker in een steelpan aan de kook zodat de suiker helemaal oplost. Laat de suikerstroop iets afkoelen. roer de suikerstroop met de frambozenlikeur door de frambozenpuree. Schep het mengsel in een ijsmachine en draai het volgens de gebruiksaanwijzing van de machine tot ijs. Of laat het mengsel in een ijslaatje zo′n 3 uur bevriezen, roer elk uur door met een vork. Serveer het ijs in een ijscoupe, garneer met de frambozen, slagroom en een blaadje munt.

Frambozensorbetijs Met Slagroom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetruffeltaart
45 min
Bekijk recept
Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Frambozensorbetijs
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroen-Muntsorbet
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-Sorbetijs
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen-sorbetijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept