Grapefruit-limoensorbetijs

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de suiker in 750 ml water en roer totdat de suiker is opgelost. Haal de pan van het vuur. Meng de fruitpuree met de munt in de kom door de suikersiroop en zet de kom ca. 4 uur in de vriezer. Roer om de 10 min. met een garde flink door. Hoe vaker geroerd wordt hoe mooier het ijs.

Grapefruit-limoensorbetijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Limoensorbetijs
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Granita van limoen
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept