Perenspoom

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 gr geschilde en in stukjes gesneden peer met sap van 1 citroen, 80 gr witte basterdsuiker en ong. 2 dl water op zacht vuur ong. 15 min. zachtjes koken. Pere in siroop laten afkoelen. mengsel pureren met ssap van 1 citroen, zeven en in ijslaatje schenken. In diepvriezer in ong. 4 uur laten bevriezen. mengsel elk uur met vork doorscheppen, zodat er geen grote kristallen ontstaan. Of in ijsmachine tot ijs draaien. Ijsbolletjes in glazen scheppen en 1 1 1/2 dl eau de vie van peer erover verdelen. Darneren met partjes peer

Perenspoom is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom Met Port
Voorgerecht
Bekijk recept
Perenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perenspoom
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Perenspoom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom Met Port
Voorgerecht
Bekijk recept
Perenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perenspoom
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept