Citroenspoom Met Port

Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 druif wassen doormidden snijden (pitjes eruit) en door de poedersuiker rollen. De rand van een mooi glas insmeren met citroensap en in een schoteltje met gekleurd suiker dopen. 1 bolletje citroenijs (zelf gemaakt of gekocht, wel zonder stukjes schil!) in het glas doen. Witte port , een stukje citroenschil, druif en een blaadje munt erop leggen.

Citroenspoom Met Port is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Citroenspoom
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HG - Citroenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
20-30 min -
Bekijk recept