Citroenspoom Met Roze Champagne

Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de citroensap met de suiker en de geraspte schil. Laten afkoelen. Mengsel zeven, in ijslaatje schenen en in diepvriezer in ca 4 uur laten bevriezen. Elk uur met vork door werken.

Citroenspoom Met Roze Champagne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Champagne flip
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Granité met champagne, aardbeien en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept

Citroenspoom
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
HG - Citroenspoom
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenspoom
20-30 min -
Bekijk recept