Duitse Uiensoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sneetjes brood ontkorsten en in 1 cm grote blokjes snijden. Boter of margarine in een koekenpan verhitten. Blokjes brood daarin in 5 minuten aan alle kanten goudgeel bakken. Pan van het vuur nemen. Eidooier losroeren met de witte wijn en de room. Kruiden met peper en zout. peterselie en bieslook onder de koude kraan afspoelen en droogdeppen. Peterselie fijnhakken, bieslook fijnsnijden. Uiensoep van het vuur nemen en het eimengsel erdoor roeren. De soep nu afgedekt 2 minuten laten trekken.

Duitse Uiensoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasbrood met uiensoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Uiensoep met tofu
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Botersla met aardappel-kerriesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse bratkartoffeln en bratwurst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duitse koolsalade met runderworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Selderijstoof met Duitse biefstuk
30 min-
Bekijk recept