Van kalkoengehakt ca. 20 balletjes rollen. In grote braadpan olie verhitten. Uiensoepgroente ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Gehaktballetjes er ′voorzichtig doorscheppenen ca, 5 minuten afgedekt smoren, af en toe omscheppen. Curry-pasta er voorzichtig doorroeren. 1 Liter water toevoegen en soep aan de kook brengen. Maizena in kopje met 3 eetlepels water tot glad papje roeren. Aan kokende soep toevoegen en blijvenroeren tot soep licht gebonden is. Kapucijners afgieten aan soep toevoegen en nog ca. 5 min. op laagvuur meewarmen, niet meer laten koken. Intussen koriander in kopje fijnknippen. Creme fraiche in kommetje doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Op smaak brengen met zout en peper. Soep op smaak brengen met zout. Soep in vier soepkommen scheppen. In elke kom 1 eetlepel creme fraiche scheppen, bestrooien met gedeelte van koriander. Rest van creme fraiche en koriander apart erbij geven.