Portobello?S Met Geitenkaas En Vijgensaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de stelen uit de portobello?s en schraap ze mooi schoon van binnen. Besprenkel met een beetje citroensap en leg er de plakken geitenkaas op. Leg ze op een bakplaat met bakpapier. Giet er een klein beetje olijfolie overheen. En zet ze in de oven. Maak ondertussen de vijgensaus. Snijd de vijgen doormidden en haal het vruchtvlees eruit. Verhit een beetje olijfolie in een sauspan en voeg het vruchtvlees toe. Doe er een theelepel bruine suiker, wat honing en een scheutje citroensap bij en maak op smaak met versgemalen peper en zout. Haal de portobello?s uit de oven en leg ze op een (voorverwarmd) bord. Giet de saus er overheen en klaar!

Portobello?S Met Geitenkaas En Vijgensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Everzwijnfilet met vijgensaus en vergeten groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met koekkruiden, rijst en spruitjes van Nienke Jagersma
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden wild met verse vijgensaus
180 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenkool-linzenrisotto met gegrilde portobello
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenrisotto met portobello en blauwe kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrassende versiertruc: Gepofte mihoen
15 min Bijgerecht
Bekijk recept