Geitenkaaspakketjes

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Warm de oven voor op 180?C. Leg de kaasjes op bakpapier op de bakplaat en bak ze in 8-10 minuten goudbruin, keer ze een keer. Haal 8 mooie ijsbergslabladeren en rode slabladeren los, snijd een kwart van de ijsbergsla en de rest van de rode sla in repen en meng het met de rucola. Snipper het sjalotje heel fijn. Snijd de appel en peer in staafjes en leg ze even in water met citroensap. Knip 2 el peterselie, bieslook en dille fijn. Roer een sausje van 2 el citroensap, 1 tl mosterd, 2 tl honing, wat zout en peper, 1 el notenolie en 4 el olie en meng de kruiden erdoor. Meng groenten, bijna alle dressing, rozijnen en walnoten. Leg een rode slablad in een ijsslablad, verdeel de salade erover, leg op elk een warm geitenkaasje en druppel er nog wat dressing over.

Geitenkaaspakketjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geitenkaas met parmaham salade
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met geitenkaas
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaaspakketjes met Luikse stroop
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spinazie-geitenkaaspakketjes
10 min Snack
Bekijk recept

Geitenkaas met parmaham salade
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpakketje met geitenkaas
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaaspakketjes met Luikse stroop
1 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spinazie-geitenkaaspakketjes
10 min Snack
Bekijk recept