Gebakken Appel Met Verse Geitenkaasje En Champagnesaus

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De appel schillen, het klokhuis verwijderen en het vruchtvlees in 4 delen snijden. Deze aanbakken in boter en suiker, en licht laten karameliseren. De plakken appel in een beboterde ovenschotel leggen en op iedere schijf een laagje geitenkaas aanbrengen. Op de kaas komt de honing. Een champagnesaus bereiden door de suikersiroop, champagne en Bacatte de Pjche de Vigne al roerend te verwarmen. De schotel met de appel kort onder een hete ovengrill plaatsen.

Gebakken Appel Met Verse Geitenkaasje En Champagnesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Van Gestoomde Garnalen En Champagnesaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept