Tatin Van Wtiloof Met Geitenkaas

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

TATIN : -smelt boter in pan en voeg suiker + cider toe -roer tot suiker is gesmolten en begint te karameliseren -giet in taartvorm van 27 cm - schik witlof op karamel en strooi tijm erover - snij een circel uit het deeg en overlap de witlof -prik gaatjes en bak 20 min in de hete oven goudbruin vinaigrette: -roer alles bij elkaar behalve de lente-uitjes -laat de tatin 10 min rusten vooraleer uit te storten -serveer lauw of warm met dressing - werk af met lente-uitjes

Tatin Van Wtiloof Met Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mini tarte tatin met kerstomaten
35 min Snack
Bekijk recept
Tarte tatin met vijgen en walnoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept