Zoek
Geitenkaastaartje
4
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 plakjes ontdooid filodeeg
4 plakken zachte geitenkaas(Bettine Blanc)van 1 cm
honing
gehakte walnoten
olie
4 aluminium taartvormpjes Voorbereiding De filodeegplakjes dun bestrijken met olie en in vieren vouwen.In de ingevette vormpjes drukken en overtollig deeg eraf snijden en gaatjes in de bodem prikken met een vork.In een oven van 190 graden bakken,tot ze goudbruin en krokant zijn.Laat afkoelen. Bereidingswijze Verwarm de gril voor.Doe in elk deegbakje een plak geitenkaas.Strooi er wat nootjes op en sprenkel er een beetje honing over.Plaats kort onder de gril,tot de bovenkant bruin wordt. Serveertips Lekker met wat sla en stok
Bereiding
Verwarm de gril voor.Doe in elk deegbakje een plak geitenkaas.Strooi er wat nootjes op en sprenkel er een beetje honing over.Plaats kort onder de gril,tot de bovenkant bruin wordt.
Geitenkaastaartje is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Geitenkaastaartje met rode biet
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje met rode biet
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaastaartje
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Krokant geitenkaastaartje
2u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept