Warm Geitenkaasje Met Gebakken Appel

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Reinig en droog de gemengde sla. Schil de appelen en snij ze in niet te dunne schijfjes. Bak ze in boter (beetgaar). Bak het spek aan in een anti-kleefpan, zonder boter toe te voegen. Haal het spek uit de pan en blus de pan met frambozenazijn (vinaigrette). Leg het geitenkaasje op de bakplaat en bestrooi het met peper en giet een koffielepel honing over het kaasje. De kaas moet zacht worden maar niet uitlopen. Zet alles in de oven op 150?C. Schik de sla op het bord, leg de kaas in het midden en het spek errond. Giet wat vinaigrette over de sla.

Warm Geitenkaasje Met Gebakken Appel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Warm appeldessert met hazelnoot-kruimelkorst
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Macaroni met corned beef
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelklaarcouscous
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept