Lamskroon Met Twee Tapenades.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het lamsvlees aan beide zijden aan in een pan.Snij het vlees daarna in twee en laat het met p+z en olijfolie in de oven bakken(180*,12min.).Snij de kroontjes nogmaals in twee en smeer ze in met de tapenades.Leg er een schijfje geitenkaas met honing op en laat dit bruinen onder de grill.Breng rond het geheel het portosausje aan.

Lamskroon Met Twee Tapenades. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde kipfilets met tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodstengels met tapenades
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Belegde Broodjes Voor De Picknick
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Met Tapenade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met een korstje, raïta met koriander
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met primeurgroenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept