Was en versnij de slasoorten. Schil de appelen en snij in ringen, haal het stukje klokhuis eruit Besprenkel de appelschijfjes met frambozenazijn. Beleg elk appelschijfje met een half kaasje en breng in een voorverwarmde oven. Oven: 220?C, 10 min. Rooster de pijnappelpitten in een pan zonder vetstof. Maak een vinaigrette met de notenolie en de frambozenazijn. Schik de sla op het bord en besprenkel met de vinaigrette. Plaats de warme kaasjes op het bord (als voorgerecht 1, als maaltijd 2). Strooi de geroosterde pijnappelpitten op sla en kaasje. Eventueel wat honig op het kaasje druppelen maar dit is niet noodzakelijk. Tip: Het bord is nog aantrekkelijker wanneer het versierd wordt met eetbare bloemen van het seizoen. Bv: blauw paarse maartse viooltjes, oranje goudbloemblaadjes, blauwe bernagiebloemen, driekleurige viooltjes... Ook enkele verse frambozen of enkele noten benadrukken de ingredienten van de vinaigrette.
Warm Geitenkaasje Met Appeltjes En Frambozenazijn is een recept van Smulweb.nl