Oven voorverwarmen op 200 graden. Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Tomaat wassen, in vieren snijden en pitjes verwijderen. Vruchtvlees in reepjes snijden. Dragon fijnhakken. In kom eieren loskloppen met slagroom, zout en peper. Dragon, kaas, kipreepjes en tomaat erdoor scheppen. Vier uitsparingen van bakvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Deeg aandrukken en overtollig deeg langs bovenrand wegsnijden. Eiermengsel erin scheppen. IN midden van oven taartjes in ca. 20 a 25 minuten goudbruin en gaar bakken. Taartjes uit vormpjes nemen en eventueel laten afkoelen tot lauwwarm. Rucol;a grof snijden en over 4 borden verdelen. Besprenkelen met dressing. Taartjes voorzichtig uit vorm halen en op rucola zetten.
Taartje Met Grookte Kip En Tomaat is een recept van Smulweb.nl