Taartjes Met Gekarameliseerde Rode Uien En Geitenkaas

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrijk de binnenkant van de taartbakjes met losgeklopt ei en zet ze 5 minuten in de oven; hierdoor wordt een beschermlaagje gevormd zodat het deeg niet vochtig wordt als ze worden gevuld. Verdeel het uienmengsel over de vormpjes. Leg op elk taartje een plak geitenkaas en een salieblaadje dat eerst door de olijfolie is gehaald. Bestrooi ze tenslotte met wat cayennepeper en zet de taartjes nog 20 minuten terug in de oven.

Taartjes Met Gekarameliseerde Rode Uien En Geitenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept