Garnalentaartje (4 Personen)

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bladerdeeg ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 graden of gasovenstand

4. Bieslook fijn knippen. Ei loskloppen met creme fraiche, kaas, zout en peper. Vormen invetten. Bladerdeeg in vormen leggen. Overhangende randjes wegsnijden. Garnalen en bieslook erover verdelen. Eimengsel erover schnken. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken.

Garnalentaartje (4 Personen) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijsalade met mosterddressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-gehaktstaaf met kerrie-mangodip Gourmetrecept
- 10 min-
Bekijk recept

Garnalentaartje
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalentaartje
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept