Smelt ca. 40 gram roomboter en voeg tarwebloem toe tot een stijve brij ontstaat. Laat deze op een laag vuur garen tot het geheel lijkt op "vochtig zand". Pas op: blijf er wel bij!!!! Doof het vuur als de brij klaar is. Breng de bouillon aan de kook en voeg al roerend bouillon toe aan de brij tot de gewenste dikte (eigen voorkeur) ontstaat. Roer steeds tot een werkelijk GLADDE brij is ontstaan, voor u weer bouillon toevoegt. De bouillon moet koken, de brij niet, anders bestaat er kans op schiften. Voeg de bieslook en de room culinair toe en laat dit een half uur op een zacht vuurtje pruttelen. Als het te dik wordt kunt u rustig (niet kokende) bouillon toevoegen. Vlak voor het opdienen voegt u de zalmsnippers toe. Doof het vuur en voeg naar smaak mosterd toe. (Mosterd nooit verhitten, dan verliest het veel smaak!) Leg een struikje peterselie op de soep na het opscheppen. Eet smakelijk