Mosterdsoep Met Gember En Lente-ui

4
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan boter verhitten en sjalot ca. 1 minuut zachtjes fruiten. Bloem door boter roeren. Scheutje voor scheutje 250 ml water toevoegen en blijven roeren tot gladde, lichtgebonden saus ontstaat. 400 ml water erdoor roeren tot licht gebonden soep ontstaat. Bouillontabletten erboven verkruimelen. Soep aan de kook brengen en ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Regelmatig roeren. Intussen gemberbolletjes in dunne plakjes snijden en vervolgens in dunne reepjes snijden. In kom mosterd los roeren met 3 eetlepels hete soep. Mosterdmengsel, room, gembersiroop, gemberreepjes en ringetjes lente-ui door soep roeren. Op smaak brengen met peper. Soep niet meer laten koken.

Mosterdsoep Met Gember En Lente-ui is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept