De bouillon tegen de kook aanbrengen en hierin de truffel 15 min. gaar pocheren. De truffel schillen en de schilletjes terug doen in de bouillon. De cantharellen schoon borstelen. De steeltjes afsnijden en samen met de room bij de bouillon doen. Het geheel laten inkoken tot er ca. 1 liter vocht is overgebleven. de soep met de staafmixer pureren, door een zeef schenken en op smaak brengen met mosterd, peper en zout. De aardappel in blokjes snijden en gaar koken. De cantharellen even opbakken in wat hete olie. In het midden van de voorverwarmde soepborden de blokjes aardappel en cantharellen garneren. De truffelplakjes hier tegenaan zetten. De soep met een klont boter even opkloppen en in de borden scheppen. De mosterdsoep met een beetje verse kervel garneren en direct serveren.
Mosterdsoep Met Cantharellen En Truffel is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau