Mosterdsoep

4
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de sjalot en hak hem fijn. Verwarm de boter in een pan met dikke bodem en fruit de sjalot op een laag vuur tot de sjalot zacht is. Roer de mosterd erdoor. Voeg het bouillontablet toe met het bier en 1 dl water. Breng de bouillon aan de kook. Schil de aardappelen en was ze. Snijd de aardappelen in stukken en kook ze in de bouillon in ca. 15 min. gaar. Als je een gladder resultaat wilt, kook de aardappelen dan iets langer en roer goed door met garde of mixer. Roer de slagroom door de soep en breng op smaak met peper. Doe aan het eind de bieslook erdoorheen.

Mosterdsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Maaltijdmosterdsoep met kaastoast
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdsoep met asperges en ham
10 min Voorgerecht
Bekijk recept