Cantharellen Champignonsoep

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de sjalotjes. Hak champignons fijn en snijd grote cantharellen in kleine stukken. Smelt de boter zonder dat deze bruin wordt in een soeppan en bak de spekblokjes met de sjalotjes ongeveer een minuut of

3. Voeg de paddestoelen toe en de rozemarijn en bak het geheel omscheppend ook een minuut if

3. Roer de bloem erdoor en bak een minuutje. Voeg de cognac en de fond toe en 1/2 of 3/4 liter water. Breng aan de kook en laat wat trekken. Roer de creme fraiche los met wat bouillon en voeg dit bij de soep. Maak op smaak met peper en zout.

Cantharellen Champignonsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Tamme eendenborst met oestersaus
45 min-
Bekijk recept