Pittige Mexicaanse Champignonsoep

6
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en hak hem fijn. Veeg de champignons schoon, spoel ze even af en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg de champignons toe en smoor ze circa 10 minuten. Overgiet ondertussen de tomaten met kokend water en ontvel ze. Snijd ze dwars doormidden, verwijder het zaad en snijd ze klein. Snijd de pepers open, verwijder het zaad het hak ze fijn. Voorzichtig met het scherpe sap; kom niet met uw vingers aan uw ogen. Voeg de fijngehakte peper en de tomaten toe aan de champignons. Giet de bouillon erbij, strooi er peper en zout over en laat de soep afgedekt circa 15 minuten trekken boven een matig vuur. Was de koriander, dep de blaadjes droog en hak ze droog en hak ze grof. Bestrooi hiermee de soep.

Pittige Mexicaanse Champignonsoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Champignonsoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champignonsoep met broccoli, maïs en kip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smac & cheese
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept