Aardapp. met zout in ? 20 min. gaar koken, dan aardapp. pureren /stampen, 20 gr. boter toevoegen en de melk dat doorroeren tot een gladde puree. meng de helftvan de ger. kaas door de puree en de zout en de peper. tijdens het koken van de aardappels ui pellen en snipperen en de champ. in plakjes snijden. De rest van de boter verhitten in de koekepan en de ui en de champ. erin bakken ? 2 min. Voeg de gehakt toe en bak het rul dan de ketchup , mosterd en soep (onverdund) door het gehaktmengsel roeren 5 min laten pruttelen. Doperwten afgieten en erdoor doen ,peper en zout erbij. Gehaktmegsel in een ovenschaal doen,aardappelpuree in een spuitzak doen en over gehakt spuiten ,Ei loskloppen en er de puree mee bestrijken en de rest van de kaas erover strooien . Bak de schotel in het midden van een voorverwarmde oven (175 graden )in ca. 40 min licht bruin en door en door heet laten worden .