Gamba's Op Een Bedje Van Bieslook- En Citroenrisotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de grill en ontdoe ondertussen de gamba?s van de koppen en snij ze overlangs tot bijna tegen de staart door. Haal er de zwarte darm uit met een mesje. Leg de gamba?s op een beboterde bakplaat, waar je ook een teentje look over hebt uitgeknepen. Peper de gamba?s. De gamba?s gaan de grill onder voor 2 a 3 minuten en worden roze. Roer de bieslook en de parmezaanse kaas door de risotto.

Gamba's Op Een Bedje Van Bieslook- En Citroenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Romige citroenrisotto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse citroenrisotto met courgette
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met romige citroenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenrisotto
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept