Risotto Met Spinazie

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de sjalotjes en knoflook zo?n 5 minuten op een zacht vuurtje in de olie in een wijde pan met dikke bodem. Voeg de rijst toe en blijf roeren tot alle korrels glanzen. Schenk de wijn erbij en roer opnieuw tot de rijst de wijn heeft opgenomen. Schenk daarna in gedeelten (ongeveer 1? dl per keer) en onder voortdurend roeren de hete bouillon in de pan. Blijf roeren tot al het vocht is verdampt en voeg dan pas weer nieuwe bouillon toe. Herhaal een en ander tot de bouillon is opgebruikt (houd 4 eetlepels achter) en de risotto gaar is (de korrel heeft dan nog een beetje beet, maar is wel gaar). Dit duurt pakweg 20 minuten. Neem hierna de pan van het vuur en roer er nog 4 eetlepels bouillon, de geitenkaas en spinazie door. Breng het geheel op smaak met wat zout en peper. bron: recepten@mistermail.nl

Risotto Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept