Provencaalse Bonenrisotto

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel het teentje knoflook en pers dit na ca 3 minuten over de groenten. Roer er vervolgens de tomatenpuree, de mosterd en de oregano door. Voeg er tenslotte de bonen aan toe en giet er 5 dl vleesbouillon over. Laat ca 50 minuten sudderen onder regelmatig omroeren.Als het gerecht te droog wordt, doe er dan een beetje water bij.Kook, na ca 30 minuten, de rijst in de overige bouillon gaar.Pel en ontpit de tomaten.Snijd het vruchtvlees in blokjes van ca 2 cm en voeg deze op het laatste ogenblik bij het bonenmengsel.Breng op smaak met peper en zout.

Provencaalse Bonenrisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tofuspiesjes met bonenrisotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse bonenrisotto
Bekijk recept
Frankrijk:Bonenrisotto
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept