Saffraanrisotto Met Boerenkaas

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en fruit hierin de gesnipperde ui en geperste knoflook 2 minuten. Voeg de rijst toe en bak al omscheppend 2 minuten tot de rijstkorrels gaan glanzen. Voeg de wijn toe en laat deze verdampen. Giet de saffraan met het weekwater en de bouillon er beetje bij beetje bij. Roer regelmatig en voeg pas nieuw vocht toe als het vorige door de rijst is opgenomen. Kook de rijst zo in 20-25 minuten gaar. Schep de prei, de boter en de kaas door de risotto en breng op smaak met versgemalen peper. Garneer met de walnoten. Serveer er een rode sla (radicchio) of een gemengde bladsla met een honing-mosterddressing bij.

Saffraanrisotto Met Boerenkaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Ovenomelet met bloemkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Walnotenquiche met oude kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto met cantharellen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept