Risotto Met Tomaten.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De fijngesneden ui gel bakken in 30 gram boter en de gewassen, uitgelekte rijst meebakken tot hij geel is. Water of bouillon, laurierblad en zout toevoegen en de rijst gaarkoken in 30 minuten. Van het vuur af de rijst met een vork voorzichtig losmaken, vermengen met de rest van de boter, cayennepeper, tomatenpuree en een lepel van de geraspte kaas. Het mengsel 5 minuten in een gesloten pan laten staan. Opdienen met een ruime hoeveelheid geraspte kaas, waarvan ieder zichzelf bedient. De risotto kan bovendien vermengd worden met 150 gram champignons, die in 30 gram boter 10 minuten zijn gesmoord.

Risotto Met Tomaten. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept