Risotto Met Mosselen En Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In plaats van de risottorijst kunt u ook arborio-rijst nemen, want dit is Italiaanse (rondkorrelige) risottorijst. Snipper de ui en fruit de snippers glazig in de hete olie. Voeg de rijst toe en laat de rijst al roerend eveneens glazig worden. Schenk de wijn bij de rijst en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de saffraan toe en laat het vocht op een klein vuur door de rijst opnemen. Verhit de visbouillon. Voeg een deciliter vocht toe aan de rijst. Schenk steeds weer wat bouillon bij als de risotto droog begint te worden. Laat de risotto zo in circa 25 minuten gaar worden. De rijst moet nog wat vochtig blijven. Roer de garnalen en mosselen door de risotto en warm het geheel goed door. Verdeel de risotto over de warme borden en bestrooi de risotto met kaas en peterselie.

Risotto Met Mosselen En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept