Risotto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In ruim water haricots verts 4 min. laten koken. Laten uitlekken. In stukjes van 1/2 cm snijden. Olie verhitten. Ui 3 min. zachtjes bakken.Rijst toevoegen en 3 min. meebakken.Toevoegen: wijn,2 dl water, zout. Aan de kook brengen en in 20 min. zachtjes gaarkoken. Vuur uitdraaien. Met deksel op pan nog 10 min. laten staan. Kaas en haricots verts door rijst scheppen. In ovenschaal scheppen. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten.Oven voorverwarmen op 200 graden. In midden van oven risotto afgedekt in 15 min. verwarmen. In schaal met behulp van ijsschep rijstbolletjes leggen.

Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept