Ketan Gula Klappa

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de ketan als rijst gaar(ongeveer 15/20 minuten, zie beschrijving op pak). Voel of proef of de ketan inderdaad gaar is. Verdeel de ketan in puddingschaaltjes en strooi er eerst wat suiker op. De suiker smelt en verspreidt zich. Strooi er daarna wat kokos over. Laat afkoelen in de koelkast en keer de inhoud op een plat bord.

Ketan Gula Klappa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal klappa
Bekijk recept
Ketan Gula Klappa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ketan Goela Klappa
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Klepon
35 min -
Bekijk recept
Tape Ketan Itam ( Zwarte Ketan Rijst - Gegiste Kleefrijst)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept