Balletjes Aan Sereh Stengel Met Pindasaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed koriander komijn peterselie ui gember ei enbloem door gehakt. breng op smaak met zout en peper.20 min laten intrekken. Verdeel in 16 balletjes en doe om de serehstengels.Besrtijk met olie en rooster rondom 6a 8 min in oven 200 gr. of bbq Regelmatig keren Bereid de lontong volgens verpakking oplaten stijven en in blokjes snijden. Serveer naast de pindasaus. PINDASAUS: Bak de sjalotjes,knof. in 6 min Bak gember,spaanse peper 1min mee. Doe pindakaas erbij en voeg zoveel water toe totdat er een mooie saus ontstaat breng op smaak met peper en zout.

Balletjes Aan Sereh Stengel Met Pindasaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept