Snijd het lamsvlees inplakken en het rundvlees in reepjes.Bestrooi ze met wat bloem,vermengd met piment.Laat het vlees op een bord even intrekken.Wel de rozijnen 20 min in water.Giet ze af en leg ze apart. Pel de uien en de knoflook,snijd de uien in stukjes,de knoflook in dunne schijfjes.Verhit in een grote braadpan de olie en bak het vlees al omscheppend op hoog vuur goudbruin.Temper het vuur,voeg ui en knoflook toe en bak ze enkele minuten zachtjes mee tot ze zacht zijn. Was de aubergines en snijd ze ongeschild in schijven van 1 cm.Snijd ze weer in tweeen of in vieren.Was de tomaten en snijd ze,ongeschild in partjes.Voeg nu de rozijnen,aubergines,tomaten,rozemarijn,tomatensap en bouillon toe. Laat alles op een matig vuur 1-1 1/4 uur stoven,tot het vlees mals en gaar is.Voeg de gewassen en gehalveerde dadels in de laatste 15 min van de stooftijd toe.Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op het pak in de laatste 30 min van de stooftijd van het vlees.Breng het gerecht op smaak met peper en zout.