Kip Met Witte-Wijnsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan met een dikke bodem en bak de fipfilet rondom goudbruin. Doe de ui erbij en laat deze 2 minuten even meebakken. Giet het citroendsap, de wijn en de bouillon over de kip, dek de pan af en laat alles 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de champignons en wat dragon toe en laat alles nog 5 minuten zachtjes koken tot de kip gaar is. Schep de kip en de champignons met een schuimspaan uit de pan en houd ze warm. Kook het vocht iets in en dien de kip op met gekookte rijst en gestoomde worteltjes en courgettes.

Kip Met Witte-Wijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rundvlees in rode wijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fragole al vino rosso
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Claressefilet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept