- frituur de varkenshaas ongeveer 4 minuten en schep het regelmatig om.
- Na 4 minuten haal de varkens haas uit de wok en laat het uitlekken in een zeef of vergiet (of stukje keuken papier) - Maak de wok schoon - doe opnieuw een klein laagje olie in de wok (niet zo veel deze keer, 1 a 2 EL arachide olie) - Wok de gember en knoflook een paar seconden in de olie en gooi er daarna de de parikas bij en wok dit 2 minuten mee.
- Gooi daarna het blikje met de stukjes ananas in de wok (het vocht uit het blikje moet er ook bij).
- wok het geheel nog een minuutje mee en schep het goed door elkaar - Doe er daarna de de rijstazijn de soja saus en suiker of ketjap manis erdoor en doe er nu ook zwarte peper of rawits doorheen. wok dit nog even mee.
- Eventueel kan je er ook de bami doorheen scheppen maar dit kan je ook los serveren.
- Wok op het laast de stukjes uitgelekte varkens haas nog even mee en schep alles goed door elkaar"},"recipeYield":"2 "}